Miért?

tumblr_mdsd9dBWUv1rqte1po1_1280


Képzeljen el maga elé három dolgot. Egy autót, egy házat és egy pénzgyártógépet.

Az autóból olyat képzeljen el, amire mindig is vágyott. Legyen gyors vagy kényelmes vagy környezetkímélő. Engedje el nyugodtan a fantáziáját. Érezze a bőrkárpit kellemes illatát, a formás kormány lágy tapintását és hallja a motor erős hangját a beindításkor.

A ház legyen fényes és tágas. Nézzen mondjuk a tengerre. Legyen mindenhol olyan padló,amire ha cipőben rálép akkor is érzi a minőséget. Legyen csendes, távol a város zajától, csak a tengert lehet hallani.

Most pedig képzeljen el egy pénzgyártógépet. Kiszámítható, pontos, sokat tesztelt. Olyan fényes és minőségi acélból készült, amit egy svájci mérnök is megirigyelne. Illata pedig pont olyan mint a pénzé, hiszen azt gyárt nap mint nap. Egy feltétele van: csak akkor termel ha használják.

Gondolja végig, hogy melyiket venné meg a három közül. Lehet hogy csábító a ház, de valamiből fent kell tartani, hogy élvezni lehessen. Lehet hogy régi álma az autó, de nem azért veszünk kocsit, hogy a garázsban tartsuk, vagy hogy azon izguljunk mi lesz a műszaki vizsgán.

A pénzgyártógépet választja az ügyfeleim többsége. Nem véletlenül. Bizonyára rájött már, hogy a pénzgyártó készülék szimbolizálja a meggyőzési és befolyásolás technikáimat. A gépezet azt használja ki, hogy az információ rengeteg, amiben élünk túlterheli az agyunkat. A túlterhelés miatt muszáj az agynak egyszerűsítéseket elvégeznie, hogy dönteni tudjon. Ha valaki ismeri ezeket az egyszerűsítéseket, netán tud alkotni a befolyásolt agynak egyszerűsítéseket, akkor könnyedén tudja iránytani a másik gondolatait, érzelmeit, viselkedéseit.

Ne feledje ez lehet fegyver és lehet pajzs is, Ön dönti el, hogy mire fogja használni ezeket a technikákat.

Nézzünk egy konkrét technikát a videóban!Kattintson a play gombra!